Hotel de Bourgtheroulde

Een uniek boutiquehotel nestled in het hart van Rouen' s historisch centrum. Gevestigd in Rouen' s de meeste historische plaatsen, naast de Kathedraal, " Gros Horloge" en " Place du Vieux Marche" .


Virtueel Bezoek

Browse our hotel alsof u erbij bent en dompelen u onder in deze alchemie tussen historisch gebouw en moderniteit: klik hier !


Get our best available prices with our last minute deals!


Hotel de Bourgtheroulde - Autograph Collection
Autograph Collection, een ensemble van onafhankelijke luxehotels. Van dichtbij tot veraf, iconisch om historische, openlijk verleidelijk om charmant afgelegen, elke bestemming heeft samengesteld voor zijn gedurfde originaliteit, rijke karakter en ongewone details.

www.autograph-hotels.marriott.com

Spa Hotel Bourgtheroulde, 5 sterren, in het historische centrum van Rouen, de hoofdstad van Normandië, de hoofdstad van de Vikingen, artistieke centrum van de impressionisten, de Armada, op de Paris Normandie Seine Parijs, de as Calais Normandië zuidwesten van Frankrijk, het enige Spa Hotel Haute-Normandie, een uur van Parijs, een uur van Deauville, op 45 minuten van Giverny en Jumieges, op de weg naar Mont St Michel, de grootste overdekte zwembad in Normandië , dicht bij zes golfbanen, dicht bij de voet van de grote klok, de kathedraal, het Museum voor Schone Kunsten, het station, de Charles Nicolle, Zenith Teaching Hospital, de brandstapel van Jeanne d'Arc, het centrum commerciële, restaurant Gil's. Het luxe hotel biedt royale ruimtes, een cocktailbar, wijnbar, een atrium, een gastronomisch restaurant, een bistro brasserie ruimten seminaries, banketten, conferenties, een Carita spa, een groot overdekt zwembad, een historische galerij Francis eerste twee zonnige terrassen, parkeren en valet parking in het centrum van de stad.