Histoire de Hotel de Bourgtheroulde


Gastronomie

HetRestaurant d’Aumale heeft een keuken die de beste producten van de regionale markt combineert met een verfijnde voorbereiding en aandacht voor de natuurlijke smaken van de ingrediënten.. Een objectief: Le Plaisir. Open van dinsdag tot en met zaterdag, s’middags en s’avonds.
Ons gastronomisch restaurant Aumale zal haar deuren weer open met een nieuw concept in juni. Op verzoek kunnen private dining en aangepaste menu's op maat worden georganiseerd.
Natuurlijk, onze Brasserie des 2 Rois is dagelijks geopend en biedt een gevarieerd aanbod van verse seizoensgebonden producten. De Atrium Bar is ook dagelijks geopend. Een brede selectie van dranken, speciale likeuren en lichte maaltijden verkrijgbaar.

La Brasserie des 2 Rois is een eenvoudiger versie van het restaurant, maar biedt dezelfde hoogwaardige producten in een meer informele sfeer en met een efficiënte service.
De uren van opening: Geopend van alle dagen van 12:00 - 14:00, 19:00 - 22:00 .

Le Bar / La Terrasse vormen het hart van het hotel. Een ruim assortiment van wijnen, sterke dranken en cocktails, om te voldoen aan alle verwachtingen. Een eenvoudig menu is ook beschikbar voor een lichte maaltijd, hapjes of L’aperitif.
De uren van opening: Geopend alle dagen van 09:00 - 00:00.BRUNCH -- Elke Zondag van 12.00uur tot 15.00uur

45€ hete inbegrepen dranken.
20€ jonge geitjes menu (onder 12 jaar).Download Arrangementen - Klik hier
This menu is published here for reference only and last minute changes are always possible according to availability. It is important to ask the hotel for the menu daily.Gastronomic Stay


A gastronomic stay, in the heart of the historic and cultural city of Rouen.In partnership with the gastronomic starred restaurant "Origine".

More informations