Vergaderingen


Les Triomphes


Een ruimte van 200m2,geschikt voor alle soorten evenementen zoals seminaries, banketten, cocktails ... tot 200 personen. Wij bieden verschillende configuraties: Theater of Banket 230 personen, 90 personen in U configuratie, 150 in school stijl. Deze kamer biedt rechtstreeks toegang tot La Place Martin Luther King.


Salle du Conseil


Een superbe salon die zich in de historische Galerie d’Aumale bevindt, gebouwd in 1520 en bedekt met bas-reliëfs van de tijd van le Camp du Drap D'Or en "les Triomphes" de Petrarque. Hij heeft een capaciteit van 35 personen en directe toegang tot La Place d’Honneur.


La Pucelle


Ideaal voor privé diners en zakelijke bijeenkomsten tot 40 personen. Deze ruimte biedt een spectaculair uitzicht op La Place de la Pucelle en directe toegang tot de binnenplaats.


La Galerie ( Galerij )


Op het eerste verdieping van het hotel, met uitzicht op het atrium, deze vergaderzaal kan een maximum van 25 personen ontvangen.


La Conciergerie


Bij de ingang van het hotel op de Place de la Pucelle bevindt deze kleine kamer, ideaal voor kleine vergaderingen (7-8 personen) of een tijdelijke kantoor.


Voor inlichtingen, contact opnemen met de sales afdeling op 02 35 14 50 50 of commercial@hotelsparouen.com

Histoire de Hotel de Bourgtheroulde

Warning: include(footer_dutch.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h04/mnt/88318/domains/hotelsparouen.com/html/vergaderingen_dutch.php on line 196

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer_dutch.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.3.29/share/pear') in /nfs/c06/h04/mnt/88318/domains/hotelsparouen.com/html/vergaderingen_dutch.php on line 196